Plan & Plek

Een kijkje in de Soete Veste

In de Soete Veste komen 65 kade- en hofwoningen. De eerste 32 eengezinswoningen gaan op 7 december als eerste in verkoop. Een schilderachtig straatbeeld, zuidelijke gezelligheid en historische architectuur: de Soete Veste vormt de nieuwe rand van de Bergse binnenstad.

Of je nu een starter bent, een gezin hebt of de kinderen net het huis uit zijn, de Soete Veste heeft verschillende woningtypes in verschillende prijsklassen.

De stoere kadewoningen vormen een mooi contrast met de romantische hofjes. Stads en stoer bij het water of liever intiem en sfeervol in het hofje? In de Soete Veste kan je alle kanten op.

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk hier dan een animatie van de Soete Veste, vanuit de lucht en verschillende posities in de wijk. Beleef alvast mooi wonen aan kades of in het beschutte binnengebied.

Het nieuwste stukje Bergse binnenstad

De Soete Veste komt in de wijk Nieuwe Vesting, een sfeervol woongebied bij het Groot Arsenaal en de Ham. Een gebied met historie! Je vindt er delen van vestingmuren, gebouwen als de watermolen en de gerestaureerde Nedalco-schoorsteen. Leven in de oude stad, maar dan wél in een nieuwbouwwoning.

Met de Soete Veste heb je Bergen op Zoom binnen handbereik. Een hapje eten, winkelen in het historische centrum of boodschappen doen in de Zeeland, sporten op of aan open water. Je vindt het allemaal in de buurt.

Het mooie is…je woont dus dichtbij de binnenstad en tegelijkertijd toch lekker rustig en ruim. Mét tuin. En moet je op pad met de auto? Geen probleem, hij staat vlakbij en je bent in een mum van tijd op de A4 en A29.

Welkom in Bergen op Zoom!

Vanuit de Soete Veste zit je zo aan de Binnenschelde. Om te sporten, een rondje te fietsen of om op een zonnige dag aan het water te genieten. En je zou het bijna vergeten, maar om Bergen op Zoom ligt één van de grootste aaneengesloten bosgebieden van Zuid Nederland.

In het Bergse is heel vaak, veel te beleven. Food- en muziekfestivals, het Bergs Winterparadijs en laten we Vastenavend niet vergeten. Op Aangenaam Bergen op Zoom vind je een agenda vol leuke events.

En natuurlijk valt er genoeg en lekker te eten in het Bergse. Van gezellige brasserie tot stijlvol dineren en van leuk eetcafé tot terrasjes pakken. Je kan alle kanten op.

Ben je nog niet heel bekend in de omgeving? Geeft niks! Het kaartje hieronder helpt je op weg.

Vraag en antwoord

Heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Helmig Makelaardij & Taxatieburo.

info@helmigmakelaardij.nl
0164 – 685 925

Waar kan ik meer informatie krijgen? Je kan je aanmelden voor de nieuwsbrief. Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom het project. Heb je verder nog vragen? Dan kan je ook contact opnemen met onze makelaar.
Zijn de woningen gasloos? Ja! Alle woningen in de Soete Veste zijn gasloos en hebben een EPC van lager dan 0,0. De energieprestatiecoëfficiënt (EPC) is bepalend voor het woninggebonden energieverbruik: de energie voor verwarming/koeling, ventilatie en warm water. Hoe lager de EPC, hoe minder energie je verbruikt.
Wanneer start de bouw? De bouw van de Soete Veste fase 1 is inmiddels in volle gang en de bouw van fase 2 start nog voor de zomer. In fase 1  is nog een laatste woning beschikbaar en ook in fase 2 zijn nog woningen te koop. Een mooi moment om in te stappen dus! Kijk op de woningkiezers voor het actuele aanbod. En heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze makelaar. En wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.
Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief? Vul je gegevens hier en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle ins&outs rondom de Soete Veste.
Een nieuwbouwwoning: wat komt daarbij kijken en wat zijn de voordelen? Voor informatie en adviezen bij het kopen van een nieuwbouwwoningen is de website "Bewust Nieuwbouw" een goed startpunt.