Nieuwsgierig naar wat je als koper meemaakt?

Hoe we je gaan begeleiden van aankoop tot oplevering?

Bekijk dan onderstaande filmpjes. Daarin leggen we uit wat je meemaakt op het moment dat je een huis hebt gekocht in de Soete Veste.

Als je een huis koopt bij ERA Contour (de ontwikkelaar en bouwer van de Soete Veste) word je begeleid door een wooncoach, een persoonlijk aanspreekpunt voor al je vragen.

De wooncoach is de schakel tussen de koper en de aannemer, vanaf het moment dat je tekent tot aan de oplevering, en ondersteunt je bij alles wat er op je afkomt tijdens je keuzeproces. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de indeling van de badkamer, het verplaatsen van een (niet-)dragende muur of elektrapunten.

Normaal gesproken trappen we dit proces af met een startbijeenkomst in onze WAREHOUSE in Rotterdam. Je maakt kennis met het team van de Soete Veste, we vertellen meer over het bouwproces en ook heel belangrijk (en leuk!): je ontmoet er je nieuwe buren.

We hebben van de eerste fase zoveel woningen verkocht, dat dit proces en dus ook de eerste startbijeenkomst rond deze tijd gehouden wordt. Nu dat voorlopig niet in de WAREHOUSE zelf kan, hebben we nagedacht over een leuk alternatief: een digitale startbijeenkomst. In het onderstaande filmpje leggen we onder meer uit:

  • Duurzaam en energiezuinig wonen in de Soete Veste: wat houdt dat precies in én hoe ziet dat eruit?
  • Het prefab bouwsysteem: hoe wordt een huis in de Soete Veste gebouwd?
  • Planning: wat kan je allemaal verwachten? Welke keuzes moet je maken

De genoemde planning in het filmpje is van toepassing op fase 1: bouwnummers 1 t/m 32

Wat bespreek je met een wooncoach tijdens een eerste adviesgesprek?

Na een gesprek met de wooncoach, vindt er een tweede bezoek aan de WAREHOUSE plaats om na te denken over je keuzes voor de keuken, badkamer en toilet. De WAREHOUSE is onze showroom in de Rotterdamse Schiehaven. Je vindt er keukens, sanitair, tegelwerk en binnendeuren. Nieuwsgierig? Bekijk het in het filmpje hieronder: